2013 / Bouw nieuw deel werkplaats!

AUGUSTUS
Wegens vakantie waren wij 2 weken gesloten. Maar in die tijd is er hard gewerkt om ook het kantoor op te knappen. De entree, het kantoor en de keuken hebben een likje verf en een nieuwe mooie vloer gekregen (zie foto 16).
Hiermee is het grootste deel van de renovatie afgerond.
Wij willen u danken voor uw begrip en getoonde interesse in deze hectische maanden.

JULI
De brug in het nieuwe deel staat er en ook hebben wij een nieuwe remmentestbank. (foto 13 tm 15)

JUNI
We zijn weer open ! We leggen nog wel de laatste hand aan wat details, en de nieuwe brug moet nog worden geplaatst. Maar wij zijn er tevreden en trots op het resultaat!


MEI
De lampen hangen en de vloer zit er in. Volgende week (27 mei t/m 2 juni) is onze werkplaats gesloten, maar stil zitten wij zeker niet! Het nieuwe deel zal worden ingericht en de hele werkplaats wordt opnieuw geverfd. Vanaf 3 juni zijn wij weer geopend en hopen wij dat ook het nieuwe deel operationeel is.
Voor een laatste impressie, zie foto's 9 t/m 12

****

APRIL
We maken al goed gebruik van de extra ruimte in de werkplaats (foto's 7 en 8) Het nieuwe deel moet nog wel worden ingericht. We zullen dit, samen met de volledige werkplaats gaan doen in week 22 (27 mei t/m 2 juni) Die week zullen wij dan ook gesloten zijn. Daarna hopen we u weer volledig van dienst te kunnen zijn !

****

Vanaf eind februari is de bouw begonnen van de nieuwe werkplaats, er wordt aan het bestaande deel 105 m2 toegevoegd, hiermee hopen we dat de efficientie vergroot gaat worden en we meer ruimte krijgen (totaal meer dan 200m2 )voor het repareren, onderhouden en restaureren van Saab's. Ook komt er een apart deel voor het bouwen van motoren en versnellingsbakken.

Via deze rubriek proberen we u met regelmaat op de hoogte te houdenHaaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen
Haaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen Haaima Automobielen


« terug naar lijst    


      weersverwachting
      routeplanner

contact  ]    [  disclaimer  ]             

© Vormidabel webdesign