Peter Haaima heeft zijn sporen verdiend bij verschillende Saab dealers en bij de SAAB Importeur in Nederland als technisch specialist en adviseur.

Verder heeft hij internationale ervaring en kennis opgedaan bij de fabrikant SAAB in Zweden d.m.v. stelselmatige projecten op het gebied van techniek, storingen en het weggedrag van de auto.

In de periode van 1997 tot heden is hij ook heel actief geweest in het begeleiden van SAAB dealers bij de organisatie van hun werkplaats en het omgaan met de klanten.

Gebleken is echter dat de gemiddelde SAAB rijder kritischer is dan de gemiddelde automobilist in een vergelijkbare klasse, men rijdt SAAB vanwege het ingetogen en toch chique karakter. De SAAB rijder in dit segment weet ook in het dagelijks leven goed wat hij/zij wil en is communicatiever dan gemiddeld. Veel van deze bestuurders rijden geen SAAB als vervoermiddel van A naar B, maar zij rijden Saab als bewuste keuze.

Haaima Automobielen wil zich met name richten op deze kritische SAAB rijders, die verwachten dat er met dezelfde zorgvuldigheid en passie aan hun auto gewerkt wordt als waarmee zij deze auto berijden.

Haaima Automobielen kan de juiste vertaalslag maken tussen wat de klant bedoelt en de benodigde aanpassing aan de auto. Haaima Automobielen kenmerkt zich door het leveren van hoogwaardig kwalitatief werk in onderhoud, reparatie en verkoop van voornamelijk SAAB automobielen.

Dit resulteert in een zeer tevreden bestuurder die met een glimlach op zijn gezicht zal vertellen dat hij in Barneveld is geweest. En dit is nu juist het doel van Haaima Automobielen!
      weersverwachting
      routeplanner

contact  ]    [  disclaimer  ]             

© Vormidabel webdesign